Ismete Ullungen

Tog ett sent beslut att dra ut och ismeta på Ullungen idag med Tony och Engberg. -10 och helt vindstilla när vi drog ut. Placerade oss breve förra stället. Körde idag enbart ismete. Dagen blev skrämmande likt den i söndags, inledde med ett gäng fällningar där dom tuggat på mörten sen spottat ut den. Kanske för små gäddor som blev skraj av krokarna/dåligt isat som gav dom lite motstånd i hugget?… vad vet jag.

tog fyrhjulingen med ut idag, bra användning för att frakta saker och göra express-isning.

 

Mellan nio och tio var det ett jäkla hallå med fällningar hejvillt, bara några kom upp dock. Enbart snipor. Sedan exakt som förra gången så dog det totalt i ca 1.5h, vi körde lite längre idag, till 13.30. Vi fick några fällningar efter att ha blåst runt med fyrhjulingen för att få lite aktivitet. Men det var väldigt klent!

Man mår alltid bra med kaffe och eld!

Soluppgång Ullungen

Får se om man ger Ullungen något mer försök i vinter, väldigt klen utdelning har det varit. Bara snipor hittills. Skärpning!

Vädret och umgänget kan man iallafall inte klaga på!

/Emil

 

Kommentera