Ismete!

Vintern har stormat in rejält och isarna ligger på de flesta sjöar. Vinter = angling, pimpling och ismete. Och det är inte helt fel!

På söndag, 5e December ska jag och Peter köra säsongens första isfiske. Med nyinhandlade ismetesprylar  ska det bli både roligt och intressant att testa denna för oss ganska oprövade metod för att locka upp stormadame. Väderrapporterna säger att det blir runt 9-16 minusgrader, men kläder efter väder som man säger. Lite ravioli och kaffe vid elden så blir det perfekt.

För er som är intresserad av ismete så måste vi tipsa om en fin fiskesida vid namn Fish Eco , där finns en riktigt bra artikel med ismetestips som både nyförälskade och gammelrävarna inom ismete kan ta del av.

Är du lite osäker på hur ismete går till kan förutom läsa artikeln ovan se detta Ismete när några grabbar lyckas få en riktigt fin 14kgsgädda med denna metod. Ni blir garanterat sugen på lite ismete…

 

 

Tveka inte att skriva i våran gästbok om ni får någon intressant fångst i vinterkylan!!

 

På återseende,

Team Tourdepike

Kommentera