Klent måndagsfiske

Vi var ute tidigt imorse för att köra lite fiske då det blivit alldeles för lite senaste tiden, mest pga studier. Var i Varpen med båten 30min innan soluppgången med ett perfekt skitväder. Jerkade någon timme utan resultat med något enstaka hugg men inget upp i båten. Peter fick till slut sitt livs hugg(trodde vi..) men insåg snabbt att han satt fast i något ganska rejält. Bökade ett tag innan det lossna, upp kom en halvintressant järnbit som vi antagligen kan sälja till nått museum för någon miljon.

 

Detta var väl det mest spännande som hände, fick upp 3st gäddor till slut men dom var nykläckt och får vänta ett tag innan dom får leka fotomodell. Formsvacka likt Grand canyon nu på gäddfronten då det var längesen man fick något av värde. Men bara att kämpa på!

Imorn ska jag kika på en liten intressant tjärn långt in i skogen som det sägs finnas öring i, återkommer under morgondagen hur det gick!

Bud på järnbiten kan lämnas i ”shout boxen” till höger! /Emil

Kommentera