Tävlingsdags!

Nu var det dags.

0845: Kvart kvar tills årets Herten Open startar! Vi kommer göra några uppdateringar under dagen så kika gärna in lite då och då! Skitfiske!

11.10: Soppatorsk, men kapten Peter löser det på bästa sätt. Hittills två fiskar upp, vi väntar med längden tills senare. Lunch snart!

 
12.33: lunchbrake! Fortfarande två firrar för oss, haft några känningar men ingen hattrick än. Ryktas att ett gäng dragit en på 98cm som antagligen är dagens största hittills. Motorn krånglar lite men vi hoppas den slutar upp med det.

 
Arrangörerna bjöd på grillat med potatissallas istället för kålsoppa iår, riktigt gott!! Strax beger vi oss ut i jakt på trean!


1325: Tävlingen avslutad och arkiverad! Ingen seger för EPfiske.se utan Team VVV tog ännu en gång hem segern, för tredje gången irad(!). Vinnarlängden blev 263cm. Vi hade en fin eftermiddag med 15 gäddor i storlek mindre(tyvärr), men vi putsade till våra siffror som slutade på 195cm. Förargligt nog 8cm kortare än förra året men fortfarande ett godkänt resultat som enda jerkbaitande lag. Nästa år blir det tredje gången gillt!!


Grattis till VVV som nu cementerat sitt namn i pokalen. /Emil

Kommentera