Laddar inför Herten Open

Sitter just nu på tåget påväg till Bollnäs för att ladda upp inför Herten Open som vi kommer att delta i under morgondagen. Tävlingen pågår mellan 0900-1600 med en timmes lunchpaus då arrangörerna bjuder på grillat djur och potatissallad! Det lag med de tre längsta gäddorna sammanslaget är det som gäller. Det är fritt vilken fiskemetod man vill köra men vi kommer köra enbart jerkbait. Förra året blandade vi jerkbait med trolling men vi ställer alltså in oss på en stil iår!


Förra årets vinnare Team VVV.

 

Vårat resultat Herten Open 2010 blev 203cm och det hoppas vi såklart klå. Höstfisket har inte riktigt velat komma igång för oss då det bjudit på klent med fisk hittills, kommer det släppa imorn?

 

Kommer under morgondagen ha liveuppdatering om vad som sker i båten, följ oss gärna!

 

Skitfiske! /Emil

Kommentera