Lördagens flopp?

Sådär. 24 timmar efter fisketuren så känns det som att det är dags att skriva några rader. 14 timmar bestående av fix och trix, varav 11 timmar aktivt fiske. Resultatet av det: 2 snipor.

 

Vi begav oss iväg till en ny sjö för EPfiske.se för att se om vi kunna lura några av dom gäddorna som har tagits där. Vi pratar många och 10+! Snittdjupet på sjön är 3meter och storleken på den är större än Varpen! Vi utforskade djuphålorna som vi hade fått utmarkerade på kartan; branter från 2 till 9 meter, snabbt!

Mycket intressant idead!

Men efter 7 timmar av nötande och en liten gädda i båten så ser vi oss besegrade. Vi packar då ihop och plockar fram esset ur rockärmen!

 

Första kastet som Emil gör så får han en liten fisk.

-Bra, vi klarade namnet iaf!

På mitt första kast så kliver en bättre gädda på, ser en enorm virvel och så pumpar hon ner mot botten. Men lika snabbt som hon klev på så är hon borta. Fan.

 

Det var det ända som hände på vårat kort i rockärmen. Men men, så är det! Trevlig dag med fint väder är väl inget att klaga över?

 

Igår så tog vi en lugn start på dagen och istället för att fiska själv, så åkte vi och kollade på när andra fiska!

Vi åkte alltså till Ljusne för att kolla om det var någon som bände någon havsöring. Men att så och kolla när folk fiskar gör ju bara att det rycker i fisketarmen trotts en flopp på lördagen. Så vi kommer väl försöka åka till Ljusne en sväng också innan det blir försent.

 

Glöm inte att vi har en gästbok! SKITFISKE!!

Kommentera