EPfiske.se vs naturen

Uppdatering om rödingsfisket som blev bortblåst:

Skulle ju som den eminente Peter sa i förra inlägget skulle jag idag söndag drag iväg och fiska röding, MEN vädergudarna ville annat och beställde 22meter /sekund i Edsbyn. Imorse åkte vi till den planerade rödingstjärn, men insåg på plats att vinden var så infernalisk så vi kunde inte vara där. Bytte istället till Abborrtjärn som vi hoppades skulle ligga lite mer i lä.

 

På plats märkte vi att det var lite bättre. Om än hemskt blåsigt. Vi gav oss ut och trotsade vinden vilket fall.

Det var en vacker morgon, skönt att foton inte fångar vinden.

Fejm drog en regnbåge ganska tidigt. Anders ett gäng abborrar. Sedan var det slut. Vi gav upp efter kanske 2h fiske för vinden blev olidlig. Runt 15 sekundmeter vid början sen var den enligt SMHI runt 20 i byarna (som var sånär konstant) när vi gav upp. När man fick löpa efter väskan som gled iväg av vinden var det dags att medge sig besegrad.

Naturen vs Emil 1-0

Videon sammanfattar fisket bra:

Andra kanellängder nästa gång/Emil

Kommentera