Göstripp på Varpen

Idag så var jag ute på Varpen och jagade gös! Detta var mest för att slå ihjäl lite tid, och varför inte göra det i den miljö man trivs bäst i? Vädret började dåligt, strålande sol och vindstilla. Inte bra när man är ute och vertikaljiggar! Men efter 30 minuter så började det blåsa lite grann och molnen började stiga på den klarblåa himlen.

Efter två timmars fiske så hade jag landat en gös, men storleken på denna var inte att skryta med, så den lilla rackaren fick simma tillbaka och växa på sig lite.

Men imorgon ska jag pröva något nytt, och väldigt hett! Spinnerbait efter gädda! Kommer en rapport om hur det gick! Gå gärna in på länken nedan och spana in!

 

EDIT:

På grund av väder och vind så blev dagens tripp inte långvarig. Vi metade lite sarv och han väl göra 3 kast med spinnaren innan vädret gjorde det omöjligt att vara i båten. Men tro mig, spinnaren ska få fler chanser!

 

/Peter

Kommentera