Nu får laxarna det dom har väntat på!

Om fyra timmar sticker jag och Predatorshopens Martin Elversson till Norge, närmare bestämt Orkla för att dänga ludd!

 

Rapporterna som vi har fått angående fisket är minst sagt bedrövliga. Efter snart två månaders fiske på vår sträcka så har det landats en ynka lax, och ska man lita på dom rutinerade gubbarna vid älven så ser det inte ut att bli nå bättre fiske helgen som kommer.

Nu var det bra precis ett år sedan vi var där senast, och efter några dagar fiske så blev DETTA resultatet av över 20 timmars nötande. Så vi får hoppas att det finns kvar i ryggmärgen, och att vi även får öva på att drilla en och annan silverkrigare!

 

Men vi gör som vi alltid gör på EPfiske! Vi har med en kanonkamera och bjuder på sköna naturbilder istället!

 

Önska oss skitfiske så får ni sladda in hos oss igen nästa vecka så kommer det att finnas en rapport från veckan!

 

// Peter

Kommentera