God Jul och Gott Nytt År!

Sitter i skrivande stund helt proppmätt med uppknäppta byxor. Egna köttbullar, gravad Ljusneöring och sill i mängder! Och givetvis en liten snaps! Kan det bli bättre?

 

Mottog precis en av mina julklappar och den var ifrån ingen mindre än Predatorshopen.se:s Martin Elversson som tackade för samarbetet mellan EPfiske och Predatorshopen för det gångna året där vi hoppas på en lika lyckad fortsättning.

En påse julgodis.

 

Ni som har gillat oss på Facebook såg uppdateringen jag gjorde igår, där jag skrev att jag var på Slakttjärn i Rengsjö. Fick två fiskar och så hade frugan två på, men som tyvärr klev av. Sen så hade jag även en till firre på, den stångades och när jag väl fick den till hålet så var det den absolut största jag någonsin har sett i mitt pimpelhål. Men precis när min ”krokman” skulle sätta huggkroken i fisken så small linan av och fisken lyckades att ta sig ner i djupet igen. Då jag såg hur den försvann ner så var det lätt att hålla sig för skratt.

 

Men det är väl det som gör det så roligt att fiska? Ju större fisk, ju mer står det på spel!

 

Skitfiske på er! Och god jul! / Peter

Kommentera