Första dagen – Marmen

Första dagen av fiske inleddes på sjön Marmen strax utanför Söderhamn. Jättefiskarna uteblev tyvärr denna gång, enbart 5st arma gäddor i 3kgs-klassen. Det mest intressanta som hände var två lite tyngre stötar ganska så tidigt på dagen, MEN kroken gick av på ena och den andra sket i det helt enkelt och gäddorna gick segrande ur kampen.. denna gång ;)

 

(Där ser man vikten av att ha fräscha krokar !!!)

Vädret kan man dock inte gnälla speciellt mycket över, då både vind och väder var i största del till belåtenhet; växlande molnighet, vind, småregn och lite eftermiddagssol. Temperaturen i luften låg vid start runt 0-sträcket och klev sedan upp ett par grader senare på dagen. Detta resulterade i att vi mest körde på Jerkfiske för att hålla värmen uppe. I vattnet pendlade temperaturen mellan 5.5-6grader.

Fler bilder från Marmen finns i bildgalleriet.

Kommentera