Jag ger mig inte! Laxfiske i Älvkarleby!

Jag ger mig inte! Jag vill känna gunget och rusningen av en lax innan året har passerat! Som ni säkert har läst så har jag varit i Norge och fösökt fått mig en lax men tyvärr utan framgång. Har ni missat det så kan ni läsa om resan här!

Simon med årets första lax ifrån Älvkarleby på 15kg

Simon med årets första lax ifrån Älvkarleby på 15kg

 

Jag sitter just nu i farsans bil och pressar efter E4an med destinationen inställd på Älvkarleby och att bända Larsa-Lax. Farsan har varit på plats sedan igår förmiddag men utan något hugg. Han var lite besviken på den klena vattenföringen men hoppas att dom kör igång lite nu när jag anländer. Är ni intresserade av att höra om hur fisket går så ber jag er att gilla oss på vår facebooksida EPfiske.se, för så fort vi landar en fisk så hamnar den på vår sida!

 

/ Peter

Kommentera