Ismetestävlingen på Herten; Resultat!

Som ni säkert har sett på både hemsidan och på vår facebooksida så har en god vän arrangerat en ismetestävling på Herten. Den gick som planerat i helgen som var och sjön som dom fiskade på var Herten. Tyvärr kunde inte erat favoritteam, Team EPfiske.se delta pga av studier samt arbete. Men till start kom fem lag, fulla av förhoppningar.

 

Då vi somsagt inte kunde delta så har en gästskribent ordet och det är inte vilken skribent som helst, utan självaste arrangören av tävlingen!

 

Under helgen gick en ismetetävling av stapeln på Övre Herten. Totalt sju lag hade anmält intresse men pga diverse förhinder dök bara fem deltagande 2-manna lag upp för att delta i tävlingen. En vädermässigt närmast perfekt dag på isen med temperatur kring nollan och bortsett från några vindbyar alldeles lagom blåst.

 

Efter en snabb genomgång av regler och info så stack de förväntansfulla teamen iväg ca 07:30 för att borra och placera ut spön. 30 min senare kl 08:00 gick starten. Dagen började lite halvsegt för alla team utom Dunderklumpen som hade full fart på grejerna hela dagen. Närmare lunchtid blev det lite mera fart även för de övriga teamen och när klockan slog 14:00 hade totalt 33 gäddor landats. Längsta gäddan för dagen drog Pike Performance på 88cm, dessa två herrar stod även som slutsegrare på totalt 369cm. Bör dock nämnas att Team Dunderklumpen ensamma stod för bra precis hälften av dagens landade gäddor!

 

Grattis Pike Performance till storslamen och tack till alla deltagande för en trevlig dag på isen, vi ses igen nästa år!

Hälsningar Martin Elversson

Slutresultat:

1:a – Team Pike Performance (369 cm) (längsta gädda – 88cm)

2:a – Team Dunderklumpen (323 cm)

3:a – Team HMK (254 cm)

4:a – Team Lightlake (155 cm)

5:a –Team Predatorshopen (127 cm)

 

Riktigt roligt att någon person äntligen drog igång en ismetestävling så som alla har pratat om detta. Men jag tycker att det är lite klent med fem lag, 10 man? Skärpning till nästa år ni ismetare!

 

Tack Martin för det fina initiativet! Nästa år så kan jag lova att Team EPfiske.se kommer vara på plats, och då lever Team Pike Performance farligt, och alla övriga team också för den delen!

 

 

SKITFISKE! / Peter

7 Comments

 1. Larsa
  Mar 27, 2012

  Ser fram emot nästa års försvar av titeln ;)

  Tack för denna vinter säsong boys och önskar alla ett grymt skitfiske i sommar

  MVH Larsa // PikePerformance

  • Peter
   Mar 28, 2012

   Nästa år så får ni det problematiskt att försvara titeln! ;) Desamma! Se till att fixa båtmotorn nu så du får ta ut mig på en guidning!

 2. Linus
  Mar 25, 2012

  ja blev ju en gös men den räknas ju som inte vid tävling. ;)

 3. Mattias
  Mar 21, 2012

  Nästa år ska jag ställa upp, grymt roligt initiativ!

 4. Peter
  Mar 20, 2012

  Men ni släpade väl upp en fin gös också va?

 5. Linus
  Mar 19, 2012

  värsta snipracet va nånsin vart med om!!

Kommentera