Herten Open 2012

I lördags var det dags för den årliga Herten Open! Tredje gången gillt var det tänkt.

Landade hos Peter på fredagskvällen och laddade upp med kvalitetsfotboll, Färöarna – Sverige hos Sigge ;) Det gick ju bra till slut, efter nån konjak var det sängdags.

 

Upp vid 0530, kaffepannan igång och pygla i sig frukost.

Peter uppskattar blixten på morgonkvisten

Iväg till Herten för info och skitprat. Mätbrädor delades ut som vanligt, 5 längsta gäddorna gällde och runt 08.00 brann startskottet.

Drog iväg till stället där vi avslutade Herten Open 2011, där det var glödhett och huggen haglade. Nu var det, STEN DÖTT.

Inte en tillstymmelse på varken mitt eller Peters stick of Doom. Bytte plats några gånger, bytte jerkbaits som besatta. Fick höra att naturtrogna tydligen var saken som skulle fungerade denna dag. Hängde på min McMy och hade plötsligt en virvel bakom jerken. Slängde ut igen och mycket riktigt såg man en junior komma skjutande och ta McMion.

Nu kanske det släpper! Det kan bara bli bättre!

Ett par kast senare så smäller det till, mothugget sitter men på en hundradels sekund blir det slappt i linan. Ingen aning vad, men något förbannat vasst lär skavt av linan och den vinnande kombinationen var försvunnen. Underbart.. :)

Efter det var de dags för lunchpaus, hamburgare stod på årets meny. Gott som vanligt, med lite mat i magen och ny energi skulle eftermiddagen bli bättre.

Vi drog en varsin direkt, och hade bud på mer. Det verkade bli bättre! Men tyvärr hände det inget speciellt mer efter det. Ruggigt dåligt i år, synd nog.

Not even close, absolutely no cigarr

Segrarna av årets Herten Open blev Team Knotas på den sammanlagds längden 410cm strax före Team PikePerformance404cm.

Gratulerar!!

/Emil