Generösa Predatorshopen bara ger och ger och ger!

Predatorshopen ger oss först en webbshop är grym! Sen utlottning av en mössa och enligt säkra källor (Martin själv, ägare av Predatorshopen.se) så kommer det komma fler utlottningar av kanongrejer!

Så nu gör ni som oss riktiga folk! Gå in på Predatorshopen.se på facebook, gilla och dela bilden på mössan och var med i utlottningen som avslutas den sista april. Då har ni ständig koll på shopen, och vem vet, kanske ni snappar upp någon tävling och får erat nylle på EPfiske.se:s hemsida?!

 

// SKITFISKE!!

Flötesmete med fläskmört!

Våran ”söndagstur” för att testa grejorna resulterade i 14 timmars fiske och nu har jag äntligen återhämtat mig.

 

Det var alltså i torsdags jag och Martin ifrån Predatorshopen.se bestämde oss för att ta en tur ut i båten och testa att flötesmeta med våra fantastiskt fina och stora mörtar och resultatet blev allt annat än misslyckat med ett facit på över 20 landade gäddor med ett medel på ca 3,5-4kg  och säkert 10 missade.

 

 

05:30 så skrek väckarklockan och det var bara att kliva upp, trotts trötta ögon. Kaffepannan åkte igång omgående och sakta men säkert så piggnade jag till i duet med att kaffet rann ner i strupen. Sen var det till att packa bilen och åka till Martin för att hämta upp honom på vägen till destinationen. Och inte vilken destination som helst utan Herten, nedre Herten för att vara mer korrekt. Flyttade alla grejor ifrån bilen ner i båten och så drog vi iväg. Dimman låg tjock men allt eftersom vi närmade oss kanten där vi skulle fiska så klarnade det upp.

 

 

Strax efter kl.7 så låg flötet och guppade men i blev tvungna att vänta tills kl.8 innan vi fick hjälpa ett flöte ifrån att drunkna, och 3 sekunder efter att vi såg det första flötet försvinna så såg vi ett till! Kaos i båten var ofrånkomligt och cirkusen var i full gång men efter några svordomar så var det kontroll igen. Sen var det hugg på hugg på hugg hela förmiddagen. Vid 11 avtog fisket och vi fick endast några ströfiskar efter det.

 

 

För att mätta våra magar under dagen så invigde vi min nya Kölbullepanna som jag beställde ifrån blocket av en man vid namn Roger Sundberg ifrån Ånge. Och vilka kölbullar! Det smakade som himmelriket själv och vi hamnade i en matkoma utan dess like på en strandfläck så där försvann det 1 timmes fisketid. Men det var värt de! Är ni intresserade av en Kölbullepanna så skriv en kommentar så ska ni få kontaktvägen till Roger som löste tillverkningen, betalningen samt leveransen utmärkt! Tack Roger!

 

 

 

Det blev en liten sammanfattning av dagen tillslut. Mer bilder kommer att komma ut på Galleriet!

Se nu till att köpa några fläskmörtar av oss tills nästa gång ni ska ut. Går nå så djävulskt bra att fiska med dom!

 

Tills vi hörs igen, SKITFISKE!! / Peter

 

 

 

Mannen bakom Predatorshopen.se

Nu har jag äntligen fått tag i en mycket upptagen man; nämligen Martin Elversson, skaparen bakom Predatorshopen.se! Jag lyckades få några väl valda ord ifrån honom. Jag skickar in ”intervju” direkt som den är!

 

Vem är Martin Elversson?

 

En 20-årig sportfiskande entreprenör från Hertsjö, Bollnäs som fiskat sedan 3-års åldern.

 

När kom idén att skapa en webbshop? Och varför just för predatorfiske?

 

Sedan 18-års ålder drev jag ett företag med verksamhet inom paintballuthyrning. Jag hade nåt ett större delmål där och kände mig inte speciellt inspirerad och taggad att köra vidare, detta samtidigt som mitt intresse för paintball svalnade i takt med att mitt fiskeintresse bara blev större och större. Jag hade haft någon fundering på detta tidigare och tyckte även att det vore drömmen ifall man en dag fick jobba i en sportfiskebutik. Jag funderade rätt intensivt en period samtidigt som jag gjorde lite research över vad som krävdes, hur saker och ting gick till osv. Sen bestämde jag mig för att lägga ner och sälja ut paintballuthyrningen och satsa rubbet i vad som skulle komma att bli Predatorshopen.se.

 

Det finns två anledningar till att jag valde just predatorfiske. Den första och största anledningen är för att det är den typ av fiske jag själv brinner för, därmed valde jag att ”gräva där jag står” och köra på något som jag kan och är intresserad av. Den andra anledningen är för att det är den inriktningen inom sportfiske som växer allra stadigast, och det kommer den av allt att döma fortsätta med.

 

Hur har skapandet av Predatorshopen.se varit? Vad har varit svårt och vad har varit lättare?

 

Det har varit ganska blandat. Det svåra var alldeles i starten när jag fick hem 5-6st kataloger storlek IKEA-katalogen, sprängfyllda med fiskegrejer! Man fick gå igenom allt 3-4 gånger innan man visste var man skulle börja. Som tur är så har jag nischat in mig rätt starkt så sortiment som flugfiske och havsfiske kunde jag välja bort omgående. Det var även en hel del ren business som skulle läras in, men tycker man bara att det är roligt så är det sällan svårt att lära sig.

 

Lättare har själva uppbyggnaden av webbshopen varit, jag har haft hjälp av en otroligt proffsig kille från företaget EVOmedia (www.evomedia.se) som stått för design och uppbyggnad av själva webbshopen. Han är själv etablerad e-handlare och har lärt ut massor av vetnyttigt under alla timmarna i telefon.

 

Vad är planen nu med en rykande färsk webbshop?

 

Dom kortsiktiga planerna är att växa, växa och växa. Jag kommer den närmaste tiden jobba så att i stort sett allt som går in i webbshopen i form av försäljning går direkt till inköp av nya varor. Jag har valt att lägga grunden genom stora inköp av ”vardagsprylar” i form av tafsmaterial, krokar, småplock, linor osv. Där känner jag mig hyfsat komplett så nu ligger fokus på att bygga upp ett stadigt betessortiment med trollingwobblers och softbaits i högsta prioritet. Sen kommer jag även bygga vidare på min specialinriktning – flötestrolling och predatormete.

 

Dom långsiktiga planerna är att kunna jobba heltid med det jag älskar och göra precis det jag vill!

 

Sist men inte minst, hur mår fläskmörtarna?!

 

De mår ungefär som om det låg en LSD-fabrik uppströms i vattnet vi hämtar dom från. De är utomordentligt pigga! Stänker friskt med vatten i halva källaren när man ska plocka upp någon. De har dessutom visat sig otroligt pigga under långa perioder när vi varit ut och testat dom ”in action”.  Kan dock inte ge någon exaktare bedömning på hur länge dom håller sig pigga när dom används, dom vi testat har helt enkelt blivit söndertuggade och uppätna rätt omgående =)

 

Så nu tycker jag att ni ska titta in på Martins Webbshop så garanterar jag att ni hittar det ni söker inför predatorfisket! Och komihåg, att dom 10 första som handlar ifrån webbshopen, får en riktigt nice måttdekal!

 

 

// Peter

 

Snabb bomtur i Gavleån

I väntan på Man United – Aston Villa dödade jag ett par timmar i Gavleån med haspelspöt. Blåste ganska isiga vindar så det blev mycket kaffe.. :)

Letar fortfarande en bra spot för öringen, har hört att folk dragit en del där jag stod men har hittills inte lurat någon där. Ska söka mig längre upp nästa gång.

 

 

Namninsamling mot etablering av gruvor nära nationalälvar

Kom över ett inlägg från Gunnar Westrin där han uppmanar alla att skriva på en namninsamling mot Scandinavian Resources/Kiruna Irons planer att etablera gruvor i Kaitum och Kalix älvdalar, vilket skulle ha förödande konsekvenser på ett stort område i och runtom gruvorna miljömässigt.

 

Läs Gunnar Westrins krönika om detta

 

Skriv under här!