Lördagens flopp?

Sådär. 24 timmar efter fisketuren så känns det som att det är dags att skriva några rader. 14 timmar bestående av fix och trix, varav 11 timmar aktivt fiske. Resultatet av det: 2 snipor.

 

Vi begav oss iväg till en ny sjö för EPfiske.se för att se om vi kunna lura några av dom gäddorna som har tagits där. Vi pratar många och 10+! Snittdjupet på sjön är 3meter och storleken på den är större än Varpen! Vi utforskade djuphålorna som vi hade fått utmarkerade på kartan; branter från 2 till 9 meter, snabbt!

Mycket intressant idead!

Men efter 7 timmar av nötande och en liten gädda i båten så ser vi oss besegrade. Vi packar då ihop och plockar fram esset ur rockärmen!

 

Första kastet som Emil gör så får han en liten fisk.

-Bra, vi klarade namnet iaf!

På mitt första kast så kliver en bättre gädda på, ser en enorm virvel och så pumpar hon ner mot botten. Men lika snabbt som hon klev på så är hon borta. Fan.

 

Det var det ända som hände på vårat kort i rockärmen. Men men, så är det! Trevlig dag med fint väder är väl inget att klaga över?

 

Igår så tog vi en lugn start på dagen och istället för att fiska själv, så åkte vi och kollade på när andra fiska!

Vi åkte alltså till Ljusne för att kolla om det var någon som bände någon havsöring. Men att så och kolla när folk fiskar gör ju bara att det rycker i fisketarmen trotts en flopp på lördagen. Så vi kommer väl försöka åka till Ljusne en sväng också innan det blir försent.

 

Glöm inte att vi har en gästbok! SKITFISKE!!

Liveuppdateringen

0943: På jakt efter fisk! Ingen har klivit på ännu, en högg vid båtkanten men missade middagen och träffa båten istället. Fler uppdateringar kommer!

12:48 Lunchdags! Hittills har fiskarna blåst bort men vinden börjar lugna ner sig så vi kanske kan få en bättre eftermiddag. Korv med bröd gör nog susen!

 

14:54 Sidbyte Då de senaste timmarna har varit lika fylld med fisk som ett korvpaket brukar vara så byter vi sjö för att se om det gör någon skillnad.. Skam den som ger sig!! /Emil

Äntligen fiske!

Imorn är det äntligen dags för lite fiske igen! Alldeles för längesedan man fick dansa med madamerna. Imorgon bär det av till en ny gigantisk sjö med ett väldigt intressant djup och optimala gömställen för våra gröna vänner. Uppstigning kl 0515 och sedan iväg för en heldag av fiske, båten är redan riggad och bilen packad! Ikväll värmer vi upp med Cobra och chips för att vara i bra form imorn!

Ska försöka göra någon uppdatering från båten för lite statusupdate under morgondagen!

Lämna gärna en rad i gästboken!

Skitfiske!!

Kvällsrek på Herten

Precis hemkommen ifrån en trollingtur på Herten. Var mest ute för att tillfredsställa fiskesuget lite. Trollade med två spön med två små 10cm wobbler och det resulterade i 3 små gäddor på cirka 35-40cm.

 

Riktiga fisketuren kommer på lördag med Emil! Då blir det en fiskedag på Härnebosjön i hopp om att få en gädda över 8,6kg då Emil har en tävling med en polare där största fisken får en 5hunka av den andra. Och är det någonstans vi kan få denna madame så är det väl ändå på Härnebo!

 

och glöm inte gästboken nu! ;)

 

// SKITFISKE!!!

Fiskesugen

Man blir lagomt sugen på att blöta grejerna när man ser sånt här..

/Emil