Presentkort på Predatorshopen.se

Nu har Martin på Predatorshopen.se kommer med årets julklappstips för dig med noll i fantasi, nämligen ett presentkort! Gå in på Predatorshopens hemsida och köp ett presentkort till mannen, frun, grabben eller varför inte svärmor?

 

predatorshopen.se/presentkort

 

 

 

Sitter i skrivande stund och blickar ut ifrån fönstret efter en 2,5 timmar lång bilfärd hem ifrån Borlänge. Totalt snökaos efter vägen med bilar i diket lite här och där.

 

Uppdateringarna på hemsidan har varit några, men få på slutet. Detta skyller vi plugg och uteblivna fisketurer, men förhoppningsvis så har det blivit is under snötäcket som har fallit dom senaste dagarna så premiären är nära nu! Och då blir det uppdateringar hejvillt!

 

Köpa ny harpun?

Behöver du köpa ny mask? Harpun? Flöte? Dynamit? Bor du i Gävletrakten så kan det vara lönt att löpa in på nån av fiskeaffärerna i Gävle.

 

Berras har 50% rea på allt i butiken.

Najc Fiske kör 20-80% rea på allt i butiken.

Gävle Fiskeredskap 30-50% på fiskeredskap och 20% på kvarvarande elektronik.

 

Jag löper iväg nu för att se om jag hittar nått fynd.

 

/Emil

Jag hatar mygg!

Nu på lördag så är det full upp för en annan. På förmiddagen så ska jag och farsan ställa upp i den andra delen av tre tävling i Ljusnan Pike Race. Det känns riktigt bra. Både första och andra uppställningen är skrivit i sten just för denna sjö, och wobblerna är friska och har återhämtat sig bra efter förra tävlingen.

 

Sen efter tävlingen så är det kräftskiva inbokat! Klor och snapsar kommer hagla i söderhamnsskärgård som rena ovädret!

 

Nackdelen med att sitta ute och äta är dom förbannade myggen som har en tendens att förstöra den allra trevligaste tillställningen. Men inte på lördag!!

Ska testa ett Myggarmband som jag inhandlade av Sportfiskecentrum för 49kr. Ett vanligt armband man hänger runt handleden som ska göra så att myggen håller sig borta.

Har inte hört någon som har testat ett sådant armband och skulle det fungera så är det ju en kanongrej som alltid åker med i fiskeväskan och i partypåsen.

 

Myggarmband!

 

Kommer att berätta för er om det fungerar när lördagen har passerat!

 

/ Peter

Höstens gäddfiske!

Nu när ni smider era planer inför höstens gäddfiske så vill EPfiske.se samt Predatorshopen.se påminna er om att vi säljer gigantiska betesfiskar till höstens flötestrolling efter gädda!

 

Vi tar emot beställningarna gärna någon dag i förväg för att garantera er att ni får så många som ni vill ha. Ska ni ha 50st eller fler så ber vi er gärna vara ute minst en vecka i förtid, och ska ni ha 100st+ så ser vi gärna att ni kontaktar oss två veckor i förväg. Sen är vi fullt förstående med att ni spontan-bokar en tripp eller två så ni inte hinner boka i förväg. Men ju tidigare vi får veta, ju säkrare blir det att ni har betesfisken när det är dags!

 

 

 

SKITFISKE!!

Ny båttrailer – CHECK!

Nu har jag och farsan äntligen fått tummen ur och skaffat oss en ny båttrailer!

 

Vi har länge gått i tankarna i att skaffa en ny, bättre och stabilare än den vi hade tidigare. Men tyvärr så märkte vi att den trailern som vi har haft ögonen på var för lång för att vi ska kunna ha den i garaget där vi förvarar den när den inte används. V begav oss då till Werners däck & maskin i Norrala för att få råd och hjälp med hur vi ska göra. Per-Åke visade då oss en annan trailer som var kortare än den vi hade fallit för men ack lika fin!

 

Vi åkte hem för att ta oss en funderare men bara efter någon timme hemma så ringde vi Per-Åke och tre timmar senare åkte jag och hämtade den nya trailern! Det blev då alltså en Majava VT 550 G med lite extra tillbehör då vi tuffar runt på sjön i en trimmaran, vilket genast skapar lite jobb med att få alla hjul på trailern på plats.

 

Tack Per-Åke och Werners Däck & Maskin för den goda servicen! Klicka gärna på loggan till höger och gå in och se utbudet på trailers, släpvagnar och upptagningsvagnar!

 

 

 

/ Peter

Betesfiskförsäljningen expanderar!

Idag var jag och Martin iväg och rekade och pratade för en ev. expandering av mörtförsäljningen. Diskussionen lät bra och går allt som planerat så kommer vi att ha mycket och fin mört året runt.

Grym betesfisk som levererade direkt i våras!

Som läget är idag så är vi begränsade med de antal mört vi kan ha på en och samma gång vilket gör det svårt att lova leverans till er som beställer stora mängder med bara dagar i förväg (ska ni ha en laddning på 30-40st så kom gärna in med dom en par veckor i förväg). Detta ska det förhoppningsvis bli ändring på lagomt till hösten och säsongen för gäddmete är som störst!

 

Har ni spikat era sjöar för gäddmete i höst? Gå gärna in på http://www.magazinefisheco.se/ och läs den senaste upplagan och bläddra till sidan 46, så ska ni se vilken fisketeknik som levererar storgäddorna!

 

 

SKITFISKE!! / Peter